Post by allicecongarb on Feb 24, 2022 15:33:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها ژنراتور همه ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
بازی شگفت انگیز، به سرعت یکی از بازی های مورد علاقه من شد. آنها همه چیز را درست انجام دادند فرصت های بیشتری برای تماشای تبلیغات اضافه کنید!!!
این سرگرم کننده و خوب است، اما برای رسیدن به هر جایی نیاز به کشاورزی زیادی دارید، در کل من آن را توصیه می کنم!
از درخواست مدام بازخورد خودداری کنید.
هزاران چیز رایگان، اما ای کاش چیزهای رایگان بیشتری هم وجود داشته باشد، بعد از اینکه تمام پاداش ماموریت را دریافت کردید، روند کند می شود
بازی خیلی خیلی خوبیه کار رو ادامه بده
این بازی ما واقعا خوب است
ستاره 1⭐
Merge Ninja Star 2 Szerepjátékok rkeq
بازی بسیار اعتیاد آور است، حتما قبل از بازی زنگ هشدار تنظیم کنید
به روز رسانی آن بسیار طول می کشد.
بازی به شدت تکراری است.
بازی سرگرم کننده .. ثابت "به ما امتیاز دهید" ویندوز آزار دهنده است
این بازی خیلی خوبه من اینو خیلی دوست دارم
من بازی را دوست داشتم، اما میخواهم گزینه عدم تجهیز هاله/حیوان خانگی امکانپذیر باشد؟
بازی عالی بدون باگ
بازی زیبا، هنوز منتظر حذف هاله است. اما در کل از آن لذت می برم. باز کردن قفل ستاره های جدید سرگرم کننده است و مقدار شخصی سازی شخصیت شما شگفت انگیز است.
یکی از اشکالات بزرگ این بازی این است که خرید یاقوت به شدت از اواسط بازی افت می کند. در واقع هیچ ماموریت جدیدی فراتر از «متوسط» وجود ندارد. شرط مرحله برای جوایز یاقوت نیز از یکدیگر دورتر و دورتر می شود. این باعث می شود بازی احساس بی ارزشی کند، زیرا هیچ هدف جدیدی برای رسیدن به آن ارزش وقت شما را ندارد.
بازی سرگرم کننده برای گذراندن زمان یا بیکار بودن در حین کار. بارگیری بهتر از نسخه اصلی با اینکه چقدر اینجا است. ممکن است در ابتدا با همه گزینه های ارتقاء بسیار زیاد باشد، اما زمانی که وارد آن شوید سرگرم کننده است.
표창키우기2 : 도트 방치형 RPG 롤플레잉 upbb
به طور مداوم در حال ارتقاء و بازی است. کارهای زیادی که باید انجام دهید و مدیریت کنید شما را مشغول می کند.
خوب نیست
یک بازی لذت بخش، هرچند کمی کوچک برای دیدن متن روی آن، اما در کل بازی راضی کننده است
زمان سوز مناسب
خوب این بازی خیلی خوبی است، کمی مشکل است sikeee شما فکر می کردید که این یک مشکل خواهد بود نه من فقط بازی را دوست دارم
شاید A Guild or Clan system With Guild Wars and Guild Raid می توانید این را اضافه کنید؟ بنابراین بازی جذاب تر و کمتر خسته کننده خواهد شد همچنین تابع تولد مجدد را اضافه کنید
شاید ارتقا به تدریج معرفی شود. حدود 100 نوع مختلف از منابع وجود دارد.
بازی فوق العاده ای است که من از جواهرات رایگان برای بازیکنان جدید قدردانی می کنم این دلیلی است که به بازی امتیاز 5/5 دادم می خواهم بگویم که این 9999999999999999999/5 است اما گوگل می گوید 5 ستاره کافی است Lol😂 مثل این بازی روشن است که بسیار عالی است و sp اعتیاد آور و به نوعی رضایت بخش است
هنوز بعد از گذشت تقریباً یک سال هنوز بازی می کنم اما هنوز هم بازی بیکار خوبی در مقایسه با بازی های دیگر
به من می گوید برنامه را آپدیت کنم اما من به معنای واقعی کلمه برنامه را نصب کردم و دکمه به روز رسانی وجود ندارد :/
بازی ها سرگرم کننده هستند اما .. هر چند وقت یکبار اعلان داشتن آزاردهنده است. این 5 ستاره بود اما اعلان آن را به 4 کاهش داد
표창키우기2 : 도트 방치형 RPG 롤플레잉 jrh
نمی توان به حساب Google وارد شد
حوصله سر بر.
آیا بازی خوب است من عاشق میمون هستم لطفاً جواهرات قرمز بیشتری بدهید
شما در این زمینه کار بسیار مناسبی انجام دادید. اگرچه، توانایی بالا بردن درجه همه چیز کمی زیاد است. و شاید چند تا چند ارز.
این خیلی بیمار است من آن را دوست دارم فریاد بزن PLSS من F#%$KING آن را دوست دارم
بد نیست، گرافیک خوب است، اما کمی تاخیر دارد. اما خوب است، این بازی همچنان سرگرم کننده است، حتی اگر جواهراتم را گم کردم
بازی به نوعی در این گوشی غیر قابل پخش است اما در گوشی دیگر من کاملاً خوب کار می کند ، اما یک نکته وجود دارد ، در گوشی دیگر من مدام عقب می ماند
Run Forrest Run: Running Games Arcade yskd
اشکالی نداره.
عروسک
این یک بازی خوب برای گذراندن زمان است. نمی دانم چرا اما بسته بدون تبلیغات را خریدم
باحاله
بازی کردن برایم جالب بود و گاهی اوقات شکست می خورم اما هنوز هم آن را دوست دارم. خوب من می خواهم به آن 4 ستاره دهم زیرا کمی آن را دوست ندارم بنابراین به بازی 4 ستاره دادم
هوم من تمام این مدت را بدون اینکه بدانم حضوری وجود دارد بازی کردم. من خیلی چیزهای زیادی را بعد از یک هفته بازی از دست دادم، به نظر می رسد زمانی که باید بازنشسته شود، یک دور کمر بوده است.
من نمیخواهم بهروزرسانی کنم، اگر بخواهد بهروزرسانی شود و من نمیخواهم، چگونه باید بازی کنم
Merge Ninja Star 2 भूमिका निभाना ayy
اشکالی که با هم ادغام می شوند تبدیل به درجه پایین تر می شوند. گفتم ادغام با هم به درجه پایینتر شوریکن تبدیل میشود، نه بالاتر. به همین دلیل است که من آن را "باگ" می نامم.
به یک دکمه سرعت برای کار با تبلیغات نیاز دارد
👎👎👎👎 ang pangit tubol tinagalog ano ang Puso ko nandito دانلود
پسر. GArL
بازی خوب بود تنها مشکلی که دارم این است که تبلیغات من گاهی اوقات کار نمی کند و آزار دهنده است می توانید بگویید چه مشکلی دارد گوشی من است؟ اینترنت یا چیست؟
بازی خوب. اما plss هیولاهای قدرتمندتری اضافه کنید.