Post by allicecongarb on Feb 24, 2022 15:30:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Prison Empire Tycoon-Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Prison Empire Tycoon-Idle Game 2022 version ▞▞▞
Átverés. A vásárlások valójában nem működnek, és az összes elérhetőségi információ már nem létezik. Ez az alkalmazás csak pénzforrásként szolgál.
Ha nulla csillagra szavazhatnék, megtenném! Semmi más, mint a Hitelkártya Éhes!! Rengeteg keresetem van, de fel kell építenem egy börtöncellát, hogy 1000 drágakőért és 750 szimulátorért játszhassak, hogy felgyorsítsam a fejlődést? Vásárolja meg ezt, hogy ezt megkapja, és vegye meg azt extra áron! Ez egy ingyenes játék!! Jobb?
Igazán remek játék! Nincs túl sok kiegészítés, és jól vannak elhelyezve, így egyáltalán nem bosszantóak. A grafika menő és nagyon szép részletek. Kihasználtam az első 2 börtönt, és még várnom kell, amíg 6000 rab megreformálódik, hogy feloldjam a 3. börtönt. Van valami módja annak, hogy felgyorsítsam, vagy mit tegyek, amíg várok? Szeretek játszani, de nincs mit csinálni. Üss meg! Peacee
Szeretem ezt a játékot, de az Iron Fortress esemény után, 1/14-16/22, nem nyílik meg, és csak a betöltési képernyőn marad. Amint működik, frissítem az értékelésemet.
Szuper szórakoztató játék, de örökké tart a betöltése. De lehet, hogy ez csak a régi tabletem miatt van.
Szórakoztató játék . Könnyen megszokható a szerelő, csak azért, mert olyan sok időbe telik, amíg a foglyod rehabilitálódik és elköltözik, és nem mutatta meg, mennyi ideig tart a tartózkodása. Nemrég játszottam vissza a játékkal, és megvettem a kezdőcsomagot. Sok törött hirdetési videóval találkoztam, és újra kell indítanom a játékot, miután rájöttem, hogy a kezdőcsomaggal és a játék térképével együtt kapott gyöngyszem más volt... kérlek javítsd ki. Elromlott reklámvideó, vagy csak arra kényszeríted a lejátszót, hogy megvegye azt a túlárazott hirdetéseltávolító hirdetést, ami szomorú út.
Prison Empire Tycoon-Idle Game સિમ્યુલેશન iso
Szeretem ezt a játékot. Csak azt kívánom, hogy az egyik börtönből származó pénz átkerüljön a másikba, amikor befejezi a börtönt. Ezt leszámítva csodálatos a játék.
sok hiba van, amikor azt mondják, hogy nézd meg 10000 készpénzért, hazudnak, csak 2000-et vagy 3000-et adnak, és amikor bezárom a játékot, a bevételem hirtelen +2973-ról -896-ra csökken, és folyamatosan kapok értesítést, hogy a börtön leáll, amikor bejelentkezek, és videót látok. add azt mondja, hogy fizetnem kell -28494849-et, és megkér, hogy nézzem meg, hogy elkerüljem ezt a pénzfizetést!!!!! nem tudok több mint 24 foglyot elvinni a 2. börtönömben.
Nagyon klassz játék, a reklámok idegesítőek lehetnek, több pénzt kellene felajánlaniuk minden egyes megnézett videóért, és még több tennivalójuk van, de nagyon szeretem és élvezem ezt a játékot, és továbbra is játszani fogok.
a játékmenet nagyon jó, de a 3 dolog, ami lehúzza az. 1. üresjárati játéknak nevezni? csak 1 óra tétlenségi bónuszt kapsz, úgy értem, srácok, ez átveszi a lényeget. Ó, hol van az alvás feletti bónuszom? 2. A 2x hirdetési videók lejátszása sokszor lef*gy , ami miatt bezárom a játékot, és naponta legalább 24-szer újratöltöm. 3. drágaköveket nehéz begyűjteni, és drága elkölteni, srácok, nagyon keményen dolgozunk, és adsz nekünk 5 gyöngyszemet, és kérsz 95 drágakövet, hogy felgyorsítsunk valamit.
Reálisabb dolgokra van szükség. További börtönhelyek kellenek!!!! De jó játék.
A drágaköveket nehéz beszerezni, és 100 darab kell ahhoz, hogy egy alap ládát szerezz, azon kívül, hogy élvezem
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulasi raz
A játék remek, felépítettem az összes börtönt, és most nyugdíjas vagyok, mivel nincs más dolgom. Azt fontolgatom, hogy a játék során szerzett tapasztalataimat felhasználva létrehozom a saját kis börtönömet az alagsoromban. FOLYTATÓDJON A BŰNÖZÉS MEGÁLLÍTÁSA!
Nagyon élvezem a játékot, ami miatt a 2. börtönbe kerülve nagy zűrzavar a játék. Jól fog működni egy-két percig, aztán lelassul és lef*gy. Nem tudom, hogy a telefonom vagy maga a játék, de ennél igényesebb játékokat is simán tudok futtatni. Van valami mód ennek javítására? Nagyon szeretem ezt a játékot
Megfelelő játékmenet, még nem kellett fizetni a játékért. Az idő fogja megmondani
Nekem tetszik, jól el lehet ütni az időt vele.
A bemutató hosszú és unalmas, a játék automatikus, és a képek arra késztetik az embert, hogy a börtön építésekor csak előre elkészített szobákat vásároljon... a grafika nem rossz, és nem olyan, mint amit egy mobiljátéktól vártam.
Menő játék, de egy idő után unalmas. A játék problémája az, hogy a konyhában és a portásszolgálatban nem készítenek elegendő ételt vagy tiszta ruhát, amikor éppen nem jártok a börtönökbe. Ezenkívül, ha befejezte a börtönt, nincs más tennivalója, így nincs értelme újra felkeresni őket. Lehet pénzt gyűjteni, de ennek megvan a mi tényezője. Miután befejezte az utolsó börtönt, nincs más teendője a játékban, mint az eltávolítás.
Hogy vagy
Nem kap elég gyorsan pénzt ahhoz, hogy az elején frissíteni tudja a dolgokat, ami elég gyorsan unalmassá teszi a játékot. A legnagyobb hiba az, hogy néha kilép a játékból, és pontosan ugyanott csatlakozik, bár sok idő telt el. Végül a szemét annyira felszaporodik, hogy a házmesterek nem tudják kitakarítani. Ez egy jó koncepció, de javításra szorul.
Nincs elég újrajátszhatósága. Ne pazaroljon pénzt az alkalmazáson belüli vásárlásokra ennél a játéknál, mivel hetek alatt befejezi az egészet. Válasz: Miért szeretném eltávolítani és újrakezdeni? Úgy értem, hogy nincs presztízsrendszer, és határozottan nincs elég térkép/börtön, ahová tovább lehet jutni.
Eddig élvezem a játékot, nagyon tetszik, ahogy vizuálisan is változik minden, amit frissít, és az is, hogy a játék nem egy újabb esztelen tétlenség. Csak az a kifogásom, hogy legtöbbször elindulok, és lázadás fogad. Látszólag a rabjaim nem tudnak enni, szórakozni vagy társasozni, amíg távol vannak, és a hangulatuk mindig nagyon leromlik, amíg be nem jelentkezem néhány percre, és nem vigyáznak magukra. Ez egy funkció vagy hiba?
Paper.io 3D Arcade leo
Mint eddig, néha elakadok a frissítésekben, de lehet, hogy rosszul csinálom.
Szerintem jó kis szórakozás unalomuzes képpen
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulyatorlar oco
Ok, amennyire én láttam és tudom, kijavították a betöltőképernyő problémáját, de továbbra is úgy gondolom, hogy bár egyesek számára szórakoztatónak tartom, ez valóban az 1-től függ. Van türelme túljutni a betöltőképernyőn és a 2-n Tud-e olyan stratégiákat kitalálni, amelyek segítségével a lehető legtöbb pénzt használhatja fel a lehető leghatékonyabban, miközben gondoskodik arról, hogy megfeleljen annak a börtönnek az ütemtervének, amelyen dolgozik (beleértve az eseménybörtönöket is). Ha mindkettőt meg tudja csinálni, akkor azt mondom, játsszon.
Ez a játék nagyon jó. lehetne jobb is, mint amikor valaki offline állapotban leáll a börtönben.
NAGYAN JÓ JÁTÉK
ez egy nagyon klasszikus játék, de igen, lesznek olyan pontok, ahol úgy gondolod, hogy az egyetlen út a szint átadása, ha fizetsz.
Hülye játék
A játék klassz, de csak korlátozott mennyiségű hirdetést nézhet meg, hogy pénzt keressen naponta, és az első börtön után az egyenleg visszaáll, így mindent újra kell kezdenie, és nevetségesen drága a második börtön építése. Alapvetően, ha játszani akar, fizetnie kell, és drága a frissítés. Az is jó lenne, ha manuálisan is kiosztanánk a portásokat, és tudnánk tenni valamit a zavargások idején. De ez a játék nagy lehetőségeket rejt magában!
Jó játék. Nem túl nehéz, de játszható.
Jò játèk:) csak van egy baj.Ma töltöttem le,mindent felfejlesztettem maxra,ès most mit tudok tenni? Várjam hogy mikor tudok tovább menni a következő börtönbe? Köszönöm válasz előre is
Tetszik. Ez egy jó játék
Jó
Napokba telik játszani ezt a játékot, nehéz pénzt gazdálkodni, nincs buff, nincs kártya, nincs ingyen 2x és csekély jövedelem a célok eléréséhez, és időbe telik.
Ja reklámos
Minden jól indult, de nem kapok bónuszpénzt, és az x2 gomb betöltődik, ahogy nekem nincs internetem. A többi játék jól működik.
Amikor a foglyok elégedetlenek valami miatt, mint amikor azt mondják, hogy nem mindenki kap enni. Az értesítésnek hosszabb ideig láthatónak kell lennie, vagy tartalmaznia kell egy listát a problémákról, hogy meg tudjam oldani. Különben jó játék srácok várják az új börtönöket