Post by allicecongarb on Feb 24, 2022 15:27:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Time Surfer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Time Surfer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli a drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Time Surfer 2022 version ▞▞▞
Ritkán van pénzem alkalmazásokra költeni, ezért nagyon válogatós vagyok. Valójában 13 percre állítottam be az időzítőt, így ha egy kicsit játszom, és úgy döntök, hogy nem ér annyit, amennyit fizettem érte, visszakaphatom a pénzemet, és vásárolhatok valami mást. 2 másodperc múlva rájöttem, hogy alapvetően a Tiny Wings sokkal jobban megtervezett, és azonnal tudtam, hogy imádni fogom. 100%-ban megéri az árát.
Kérem. Frissítse a játékot! Imádom ezt a játékot, de frissítsd még egy kicsit!
Egy csomó móka és nagyszerű időpazarlás (a jó értelemben).
Osm játék elegáns stílussal, tökéletes vezérléssel és rengeteg extra tartalommal. Az egyetlen probléma az, hogy néhány kihívás, mint például a 3 bolygó őrlése leszállás nélkül, nem jelentkezik. Kumo, javítsd ki, és boldogan módosítsd az értékelésemet 5 csillagra.
szeretem
Noice
Több tartalom kell
A pszichedelikus téma kicsit a nyan macskára hasonlít!
A Gr8 játékban nincsenek hirdetések
Remek játék, de évekig tartó támogatás hiánya után a hibák elkezdtek belopózni. Van egy lehetetlen küldetés is.
Football Strike: Online Soccer Спортивні xbf
Imádom a lendületet használni, tényleg ügyességet és átgondoltabb csapásokat igényel a legtöbb futóhoz képest. ráadásul a bevételszerzés nem tűnik túl agresszívnek, és pusztán kozmetikai megjelenésű. nagyszerű játék.
Ez a játék megfelel a jó mobiljáték 3 szabályának. Grafikus stílusával jól néz ki. Zökkenőmentesen játszik a szórakoztató élmény érdekében, és van valami egyedi, ami a visszatekerési képesség.
„Tiny Wings” típusú játék egy csavarral. A visszatekerési idő funkció nagyon egyedi, a grafika hangsáv pedig gyönyörű. A feloldható karakterekben és tárgyakban található popkultúra utalások miatt játszom, csak hogy fel tudjam oldani őket.
Ez egy csodálatos játék, teljesen tetszett. Nincsenek hirdetések. Tökéletes játék. Ajánlaná. Szép koncepció. 5 csillag
Ez az alkalmazás nagyon jó
Time Surfer Trò chơi điện tử beq
Apró szárnyak csavarral
ez elég jó. nem rossz. ios-on volt. Elvesztettem. nem sikerült újratelepíteni. most lehet. Én csináltam. próbálta ki újra. menő játék.
Az alkalmazás valamiért még mindig a karácsonyi témában ragadt.
Kicsit kihívás, szóval ez plusz. Én sem vettem észre túl sok hirdetést, szóval ez még egy plusz. Ha tovább vártam volna az értékelés megírásával, biztos vagyok benne, hogy jobb pontszámot adtam volna rá.
😈
Szeretem ezt a játékot! Nagyon sima érzés és nem túl kemény! És vannak olyanok, mint: NINCS HOZZÁADÁS! 2021 legjobbja!
Összességében jó játék. Nem nyomja le a torkán a hirdetéseket. De van egy tervezési probléma, ami nagyon zavar: a tökéletes ív leszállása csak azért, hogy egy aszteroidának vagy idegennek (vagy tüskefalnak) ütközzön, NEM szórakoztató. Még az idő visszatekerésével is! Egyszerűen óriási csalódás. Néha még akkor sem, ha visszatekered az időt, és megpróbálsz nem egy ilyen kudarcra ítélt tökéletes ívet (!!!) letenni, nincs más lehetőséged, mint lezuhanni és meghalni. Ami teljesen igazságtalannak tűnik! Ha nem ez az egyetlen hiba, a játék nagyszerű lenne.
👍👍👍👍adj hozzá több jelmezt, csak így tovább
Ez egy jó játék, függőséget okoz
egy végtelen futó reklámok nélkül
szórakoztató volt, de nehéz
Time Surfer Trò chơi điện tử cst
Kicsi koromban letöltöttem ezt a játékot, csak eszembe jutott, és újra játszottam vele. Örülök, hogy visszakaptam!! Bárcsak lenne frissítés, ha valóban személyre szabhatnád a karakteredet, mint a gacha életében, különben nagyon szórakoztató és nosztalgikus 😃
Time Surfer Arcade lrlb
ez gud
Nincsenek hirdetések, ne fizessen a győzelemért, nem kérhet többet
Egyáltalán nem rossz
Rendben van, de nem vagyok rajongója a futójátékoknak
Alig várom, hogy megmutassam ezt a játékot a kistesómnak
bájtalan apró szárnyak letépése.
fantasztikus
Nagyon jó... tetszik
Hentai Haven
szép játékok😆
A gyilkos királynő megharapja Za Dusto-t!
Legjobb
Minden idők legjobb játéka
Olyan közel ahhoz, hogy csodálatos legyen. Kultikus őrület lehetett. Fél órán keresztül élvezhető, de túl sok dolog, ami nem az Ön irányítása alatt áll, túl sok tüske, pénzbe kerülhet, ha a haladás során szerzett kis barátokat/segítőket használhatja. Ez csak azt jelenti, hogy nem igazán tudod használni egyiket sem. Ezenkívül eléri az üvegplafont, hogy milyen messzire haladhat elég gyorsan, és minden futás ugyanolyan és ismétlődő lesz. Néhány változtatás, és ez egy játék. Ez 5/5 lenne, és sok időt töltenék vele
Szeresd, csinálj többet
Őrülten addiktív játék. A játéknak szuper fantasztikus játékmenete van.
Ez egy nagyszerű játék, de valamiért, amikor megpróbálok új karaktert szerezni, elsötétül, és újraindítja a játékot, nem tudom, hogy ez egy hiba, vagy csak a táblagépem, még mindig fantasztikus játék.
Néha nagy a késés
Nincsenek hirdetések és jó idő!
Jó az idő múlásához
LEEEEEEEEGEEEEEENDAAAAAAAARY ! REEEEMAAAARKAAAAABLE! NEM VAGYOK A CÉG JÁTÉKÁNAK ALKALMAZOTTA! Őszinte vagyok 😐
Tömör, kiegyensúlyozott: zseniális kombináció.